Johanna Bergvall

Dålig på att blogga

Kategori: Vardagslivet

Hej alla glada! (och inte glada)
 
Kanske många som inte är så glada då jag inte bloggat på flera dagar! Hoho! 
 
kan inte påstå att jag gjort något heller som är riktigt roligt att dela med sig utav, tyvärr! Dagarna är rätt sega och i går ringde jag till och med mitt jobb och frågade om de har glömt mig eller något sådant?!  (Jag blir kallad om någon tandsköterska är sjuk) Men icke! Alla är så fullt friska så. 
 
Funderar på att lyfta på arslet och gå ned till Solna centrum, mitt sminkborttagningsmedel är slut och det är alltid skoj och se om man hittar något på reorna som pågår! 
 
 
 
Har ingen passande bild för inlägget, men jag kan visa upp klänningen jag köpte förra veckan som jag ska ha på mitt födelsedagsfirande på lördag! Från Gina Tricot.
 
 
 

gdfhdsfdoafoids

Kategori: Vardagslivet

Typ sådär känner jag mig! Som rubriken alltså. Jag har så himla tråkigt om dagarna just nu. Älsklingen jobbar, jag väntar bara på att mitt jobb ska ringa mig om de behövs, men det verkar aldrig vara så?! Är riktigt rastlös, så jag sitter och "lånar av en kompis" Vi På Saltkråkan! Har redan sett klart första filmen och ska nu kolla på Tjorven, Båtsman och Moses! Ha ha! De är riktigt roliga, åhh barndomsminnen! <3
 
 

Rådjursmönster = Kärlek

Kategori: Vardagslivet

Hellu!
 
Jag håller på att smälla av här hemma! Vet inte vart jag ska ta vägen efter jag såg detta nedan! Kikade in på H&M's hemsida, och på barnavdelningen.. MASSOR AV RÅDJUR! JAG ÄLSKAR RÅDJURSMÖNSTER! ÅHHH! Snälla tomten/födelsedagstomten, jag har varit jättesnäll i år, så ge mig pengar så jag i alla fall kan köpa allt nedan! I'm in love!