Johanna Bergvall

Kreta dag 2

Kategori: Vardagslivet

Kan inte klaga. Kan absolut inte klaga på hur jag har det här nere! Där emot har jag bränt mig lite i pannan, ha ha! Ska strax äta middag och vet sjutton hur den blir, blandning av spagetti och köttfärsås, råstekt potatis, bröd, tzatsiki och sallad. Ja ja, vi blir mätta i alla fall!
 
Jag fick mail från Kramamig.nu och min tredje krönika har publicerats! Ni kan läsa den här!
 
 
Som tradition här nere dricker vi ju "sprutgrädde MED kaffe", igår överdrev vi riktigt rejält...
Idag tog jag mig en kopp till och mitt favoritgodis här nere Kinder joy.
 
Dags att äta! Tjingeling!

Kreta dag 1

Kategori: Vardagslivet

Jahapp, Kreta dag ett då! Kom fram kvart över två på natten till Chania och klockan halv fyra på morgonen fick vi äntligen sova! Idag har vi varit på en strand vi besöker varje gång vi är här! Dessutom ligger den vid det hotell som mamma och pappa var på nu i våras, så ja, det blev mingel med greker!
 
Sitter nu ute på balkongen och här är klockan halv sex. Känner att jag har svikit mig själv lite då efter jag slutade "sörjeröka" efter en veckas tid så när jag satte mig ute på balkongen imorse kunde jag inte undgå att ta en cigg av mamma och vips nu har jag ett eget paket. Orkar inte skämmas eller ha dåligt samvete. Jag kommer inte börja röka igen när jag kommer hem. Tycker också att nästan varannan cigg är äcklig, det är mest på morgonen jag känner behov.
Sak samma, nu har jag semester på riktigt! 
Tjingeling!
 
Bjuder på en muppig bild jag tog nyss från balkongen!
 
 
 
 
 
 
 

Mobil makeover?

Kategori: Vardagslivet

Klockan är 17:00 och nu är det dags för mig och Emma att gå till pendeln och fara in mot stan! Så jag bloggar när jag fått igång internet!
När jag kommer hem från Grekland tänker jag förmodligen beställa detta decokit för att göra om mitt mobilskal totalt! Kitet hittar ni här från Amai!
 
 
12 st resins ex. chokladbit, cupcake, glasskulor, rosetter, karamell m.fl.
20 st gräddtoppar av silikon
14 st pärlor i olika storlekar
2 st tyg rosetter
10 st fasetterade pärlor i olika storlekar