Johanna Bergvall

Pannkaka

Kategori: Vardagslivet

Det bästa med att vara hemma och sjuk är att man får tycka synd om sig själv! Det gör jag genom att laga pannkakor med jordgubbssylt och sprutgrädde! Men med magsäcksoperationen är det inte så kul att göra pannkakor eftersom jag inte ens fått i mig hälften... Haha!


Förkyld..

Kategori: Vardagslivet

Tjohej!
Ursäkta att jag inte bloggat på dagar. Kan man skylla på förkylning? Kände mig krasslig redan i söndags och hade svinont i halsen hela måndagen. Inge kul var det att sova i natt heller, en helvetesnatt som jag kallar det. Vaknade oberäkneligt många gånger, frös som en isbit och hade nog hög feber vilket gjorde att det jag drömde kopplades till när jag vaknade då jag precis innan jag vakna i drömmen stod mamma framför mig, och vad ser jag inte framför mig när ja vaknar?! Jo, fick en syn av mamma! Blundade en gång men hon stod fortfarande där. Sen fick jag panik och drog täcket över huvudet, men när jag drog bort det så var synen borta! Haha! Aja, hoppas att jag blir frisk snart! Funderar också på att beställa lite från Pinky Paradise igen men har beslutångest vilka linser jag ska köpa..

Fruit nails

Kategori: Vardagslivet

Tjohej!

Gjorde dessa för några dagar sedan och bestämde mig nu för att ta på mig dom! Riktigt nöjd med resultatet! Synd bara att bildkvalitén suger på min webcam. Det går hyfsat bra att skriva på datorn också! Hahaha!