Johanna Bergvall

Årets julkalender!

Kategori:

God kväll!
I morgon är det 1:a december och förra året hade jag en egen julkalender på min blogg. Självklart hade jag tänkt att ha en i år med! Jag är inte klar med alla luckor än så får se om jag kan fixa en lucka varje dag (men det borde jag nog kunna fixa lätt).
Första luckan får ni ju inte för än i morgon men jag kan berätta vad årets tema är:


Hur du förstör julen för dig själv och andra i din omgivning!
Det bästa jag kan ha sett!

Kategori:

Ibland Johanna..IBLAND undrar jag hur du tänker.
Jag läste ju en manga som heter Black bird och kom till kapitel 20, sedan fanns de inge mer kapitel (serien var inte slut). istället för att söka på andra sidor om fler kapitel så är jag så dum som inte tänker på det... Jag hatar när något så uppenbart kan komma att dyka upp i mitt huvud flera veckor senare. Nu hittade jag upp till kapitel 24 på en sida.. O det är sista kapitlet. Vad fan?! Ja ja, ska läsa klart den mangan ikväll då! Den är ju så bra ^w^


Update! Serien var visst inte alls slut efter kapitel 24 >____<''''


Black bird

Sen (jag vet att jag tjatar) har jag nästan lust att säga Inu-Yasha (som är en av mina favorit animes) släng dig i väggen! Jag vet inte men Vampire Knight kan vara en av de bästa animes jag sett! Ännu är jag låååångt ifrån klar men ligger på avsnitt nio. Det finns en säsong två också. Sjukt bra anime, det blir aldrig tråkigt och mer spännande för varje avsnitt!

Vampire Knight

Promenera 20 meter?

Kategori: Vardagslivet

Förkylningen har slagit ut på riktigt nu! Tårarna rinner som aldrig förr och det känns som man har tio liter snor i näsan. Det jobbiga är att när jag ska snyta mig så är piercingen lite i vägen PLUS(!) att jag har ett sår i ena näsborren.

Jag undrar som min tröja från Novaqueen kan ha hamnat i brevlådan idag. Pengarna drogs igår (har inte kollat men de ska ha gjort det) från mitt konto och är dem snabba borde jag få paketet idag. Jag orkar inte gå ut och kolla, men nu när det inte snöar och med min nyfikenhet går det inte att avstå. Kan behöva en liten promenad på tjugo meter också! Hahaha!


Ni ser ögonen? Hahaha!!