Johanna Bergvall

TV-spel & bad

Kategori: Vardagslivet

Har ingen praktik idag. Denna vecka ändrades arbetstiderna till tisdag o torsdag istället. Najs!
Annars har jag spelat TV-spel med syster Emma hela dagen. Var duktig som gick upp 20 i 1!!! ;) haha
Tog mig ett najs bad också. Pappa rengjode badkaret igår så jag tänkte för första gången på något år starta...öhh..vad fan heter de? bubbelgrejen XD haha. Tände några ljus o hade det så mysigt. Man märker saker när man ligger i badkaret....att kroppen har blivit betydligt mindre! Mina ben börjar äntligen bli snygga(re). Jag tog sån där Veet kräm som "rakar benen". Funkar knappt så man fick raka benen själv till slut! Efter de tog ja lite babyolja på benen..Ohh så mjuka o snygga ben jag har!!!

Mysigt va? :D


Här ska badas!!..Måste färga håret också XD

Btw! För ett tag sedan använde jag en väst innan jag fick hem min höstjacka. Jag kunde inte knäppa den då. Var inte ens i närheten för det. Hahaha! ;) Vem kan knäppa den nu tror ni?!?!??! Jo jag!!! :D'

Ska fixa till min blogg till juldesignen nu ;)

Super Mario Galaxy

Kategori: Vardagslivet

Emma och jag ska koppla in Wii på TVn nere vid vardagsrummet. Längtat efter att få spela Super Mario Galaxy. Har bara varit för lat att plocka ned det. Vet inte ens vart det ligger någonstans!Idag är det första advent. Sov till tre. Hmm. Ikväll blir de väl fika o glögg. Jag gillar inte glögg så jag står gärna över.......Sa jag första advent?!?!?!?!?! Oh fan!!! Kanske skulle fixa min blogg till jultema! Den har legat o väntat ett tag nu. E inte ens klar!! Faaan!!!
PS: Det är lugnt, detsamma när det gäller dig...

Swords of an honorable ruler

Kategori: Vardagslivet

Har haft en lugn och skön hemmakväll med mamma o pappa. Ska nu kolla på Inuyasha movie 3 - Swords of an honorable ruler! Sett den lite för mycket XD men köpte DVDn för några år sen och länge sen ja såg den sist.
Tror inte att ni mina läsare är så speciellt intresserade av anime men men. Sån är jag!
Imorgon kommer Marlin Darling hit o ska baka pepparkakor med mig ^_______________^