Johanna Bergvall

Känns som jag redan har sommarlov

Kategori: Vardagslivet

Mina linser är uttårkade och det irriterar mig.
Igår orkade jag inte gå in på datorn, somnade redan vid elva (det är tidigt för mig). Så igår började APU, men eftersom jag inte har någon plats gick jag hit till skolan för att ha möte med de andra som inte heller fått. Mötet pågick i 15 min?! Meningsfullt? Det bästa är att jag är ledig måndag, tisdag och fredagar. Så onsdag och torsdag måste jag vara i skolan. Räknat ut att jag är ledig fem dagar i streck! Fantastiskt!

Nu snart ska jag upp till rummet Trinity och ha möte igen, om vad vi ska göra de kommande veckorna, allt kommer bli flumm. Sen ska jag prata med Elin som ska hjälpa mig med engelskan. Yayy

Mini-PC

Kategori: Vardagslivet

Pappa och jag är på jakt på en mini-PC. Hittat en som jag fastnat för. Nämligen Lenovo IdeaPad S10. Det roliga är att den här lilla datorn har större hårddisk än Kamillas stationära dator! Hahhaha! XD Meningen med denna dator är att vi ska ha den i köket som radio XD, hahah jag vet! Vissa föräldrar har dålig fakta om dagens teknik. Men men, jag kommer använda mini-pc'n som min Utanför-hemmet-dator. Som när jag är i skolan, åker pendel eller hemma hos kompisar, eller andra anledningar. Vi ska även lämna in min dator och då är det bra att jag har en dator jag kan leva med så länge..
Ska se om vi kan köpa en dator den här veckan som kommer nu..


Det är dyrt att vara söt

Kategori: Vardagslivet

Hittade en jättesöt kofta på Baby The Star Shine Bright! Det sluta med att jag gjorde ett "kollage" med saker som passar till! ^^'' Jobbiga är att...fan vad min plånbok kommer att vara tom om något år!!