Johanna Bergvall

Hemma från Rhodos

Kategori: Vardagslivet

Hejsan!
Nu är jag hemma från Rhodos. Det var så härligt att bara sticka iväg sådär. Mysig resa hade vi verkligen. Orkar inte blogga om det nu då det är så jävla varmt ute att jag fan badar i mitt egna svett känns det som!

Hur som helst ska jag gå och se Eclipse ikväll med Kamilla! Och jag har varit vaken sedan klockan 03:00 imorse grekisk tid (02:00 för sverige). Har nog sovit 1 timme max här i Emmas lägenhet. Kunde inte sova vidare. Varför? DET ÄR VARMT!!!Uttråkad och varm!!

Semester från verkligheten

Kategori: Vardagslivet

Syster Emma och jag orkar inte vara kvar här i Sverige och hittade en billig resa till Rhodos. Avgång...ja, imorgon!
Jag orkar inte lägga upp någon bild på en fin strand för ni fattar själva att jag komme ha de mysigare än er!


Nu sticker vi till gudarnas förlorade land, Grekland! ("citat" av Edvin från TV-serien Full frys, fast i annan form)HEJ DÅ!!!!!

R.I.P Julia Bergvall

Kategori: Vardagslivet

Min älskade katt Julia åkte in till veterinären igår. Hon hade vatten i hela kroppen och har haft njurproblem i två års tid så hon kunde inte räddas. Smärtan i bröstet är oändligt stort. Det är ett stort hål i mitt hjärta. Jag älskar dig Julia. Det känns så konstigt att du är borta. Att ALDRIG få se dig igen. Alla kan gå och säga att de har "världens finaste katt", för det är fel, för DU Julia, du var och kommer ALLTID att vara den finaste katten i världen. Oavsett vad alla säger.
Älskar dig..