Johanna Bergvall

Everything will be alright!

Kategori: Vardagslivet

Resultatet av blekningen! Trots att jag köpte med extrem blekning så tog jag bara en av två påsar på styrkan. Såklart är det svårt att visa på bild så tro mig, det är ljusare i verkligheten! Nästan orange, hahaha!
För första gången på länge har jag inget att ha ont i magen för! Känns underbart och det skall firas i morgon med en tur hem till min Marlin Darling som bjuder mig på kaffe (och förhoppningsvis kaka!)
Mina älsklingar Van och Ryo's nya album Eight förgyller mina dagar! <3
De får mig bland annat att kämpa mer på gåbandet på gymmet och när
jag är ute och går stärker dem mitt självförtroende. Älskar D.A.I <3
Everything will be alright!

"Jag sjunger illa men du sjunger förjävligt!"

Kategori: Vardagslivet

Hejsan svejsan! ^^

Dricker kaffe och kör klassikern att leka DJ medan Emma och mamma lägger pussel. Just nu spelas ABC med Anna Book! Hahaha! XD
Emma till mamma: Jag sjunger illa men du sjunger förjävligt!!
HAHHAHAHHAHAH XD

Annars åkte jag ned till nynäs idag för att söka 800 spänn, bättre än ingenting. Sedan träffade jag syster Therése på gymmet och körde hårt! Svettades som fan och fy fan vad skönt det var att träna igen efter flera veckors uppehåll! Hon visade mig en övning ur sitt program. Man kör som stafett med händerna med en tyngd på ett kilo. Det var jobbigt men skönt!

Ne, nu ska jag bleka håret! Lite spontant sådär. Sen ska jag färga det rött, men får vänta någon vecka!


Mitt hår lär nog inte överleva denna blekning...
Får väl skaffa peruk?

4 timmar

Kategori: Vardagslivet

Jag vet inte hur jag orkade. Klockan sex imorse somnade jag nog och väcktes av en viss Kamilla ringde mig klockan 11. Ville egentligen bara sova vidare av ytterligare en bajsig dag. Hur som helst slutade det att vi skypade i fyra timmar. Vi pratade inte om något speciellt. Haha, ibland är vi helt tysta och gör andra saker. Bara nått jag kan göra med Kamilla.

Senare idag har jag attackerat min syster Emma om vår London-noja. Vill så gärna dit. Har inte råd men kan göra mig råd till det. Vill så gärna åka! Vem vet, kanske sticker vi spontant denna vecka?