Johanna Bergvall

Koizora

Kategori: Vardagslivet

Bestämde mig för att se den japanska filmen Koizora.
Okej, jag brukar gråta till filmer, men denna film gråter jag som mest och det gör ont inom mig.
Kollat klart och tårarna rinner smått ner fortfarande. Måste gå och ta ut linserna och snyta mig. Sedan är det läggdags.
Jag ber alla att kolla på filmen Koizora. Otroligt bra film.. Kan se den om och om igen..Dock vet jag inte vart man kan köpa den, går att ladda ned men ja såg den på internet via länk.

Koizora betyder Sky of love, på engelska

För att se filmen Koizora:
Klicka här

Omslag:

"Men fredag är ändå den dagen som känns bäst..."

Kategori: Vardagslivet

Äntligen helg!
Imorgon ska jag städa rummet. Kanske möblera om också. Måste flytta sängen från elementet! Kunde fan inte sova inatt. Det var för varmt i rummet. Gick och la mig klockan tolv och somnade inte för än tjugo minuter i tre kanske. Tur var jag utvilad när jag väl vaknade idag. Duschade och åkte sedan till skolan. Efter plugget åkte jag hem till Kamilla och vi fortsatte med att spela Spyro. Jag blir bara rädd av TV spel men kommit på att det e bättre att spela två, då kan den ena hjälpa den andra ;). Mötte sedan pappa vid pendeltåget i Farsta strand och begav oss hemmåt. På kvällen blev pappa godissugen så vi åkte till Ica Ösmo, där vi också hämtade ut mina kläder ifrån Ellos. Läskigt, jag beställde kläderna i onsdags och de har redan kommit! Det är bara tacka och se glad ut.
Allt utom ett par byxor och en skjort-tunika ska lämnas tillbaka. Nöjd i alla fall.. Nu har jag kläder! Ska också passa på att slänga ut allt skit i garderoben och fixa till.

Måste boka biljetter till Sundsvall snart..Ska följa med syster Emma hem till Sundsvall under sportlovsveckan och vara hemmafru.

Trevlig helg!

Tack för att fredag finns!

Kategori: Vardagslivet

Usch vad trött jag är. Kom hem klockan halv åtta skulle jag tro. Efter att ha ätit middag somnade jag i vardagsrummet. Klockan elva blev jag väckt...aaaahhh..Köpt en kjol idag som mamma älskar! Hon funderar på att köpa en till sig själv fast i blommigt mönster.
Idag var de öppet hus i skolan. Orkar inte berätta om de..Låt säga att jag stannade kvar i skolan i onödan..Vi hade tre timmars håltimme..fy fan..

Imorgon är det fredag....Denna vecka har gått extremt fort för mig. Egentligen borde det vara onsdag för mig. Var hemma både tisdag och onsdag. Skönt egentligen...Som sagt..är trött och orkar inte skriva..

God natt