Johanna Bergvall

Tre veckors väntetid

Kategori: Vardagslivet

Idag är jag så jävla nere att jag inte vill prata. Nu är jag trött på mig själv och allt omkring mig. Det enda jag ser fram emot är att få hem Hana (som jag idag har väntat på i tre veckor!).

För att bloggen inte ska gå ut över att jag är deppig så lägger jag upp fler bilder på dockor jag vill ha.Så underbar att jag nästan svimmar! <3


"The twins" OMG <3

Oförskämt billigt

Kategori: Vardagslivet

Visste ni att det är oförskämt billigt att åka till London just nu? Emma och jag är så nära på att bara boka och dra iväg. Seriöst, för cirka 850 kronor var hittade Emma allt detta för flyg+boende+flygbuss!!! Bli inte förvånade om jag någon gång den närmsta tiden skriver att jag ska till London. Det blir inte så dyrt där nere heller för förutom mat och taxi (värt att åka taxi tycker vi) så kommer 90% av shoppingen vara på Primark... och alla vet hur jädrans billigt det är där! Det lär bli ett besök på vårat våffelställe också..Primark calling!

X10

Kategori: Vardagslivet

God dag!
Trots att jag inte hade lust alls åkte pappa och jag till gymmet! Man känner sig nöjd när man har gjort sitt i alla fall. Nu ska jag där emot åka hem till min kusin och fira min kusinbarns födelsedag! Det innebär att alla de kalorier jag förlorat på gymmet kommer jag äta upp mig x10! HAHAHA! Men strunt samma!

Medan jag e borta får ni njuta av en flicka jag vill ha! Totalt jävla underbar!!