Johanna Bergvall

"Jag har världens snällaste kompis i Tokyo del 2"

Kategori: Vardagslivet

I går tog jag och Kamilla bilen ned till Ica Ösmo där ett paket från Japan väntade på mig! När avin kom förra veckan förstod jag inte alls, "Jag har inte beställt något?!" sa jag. Men då kom jag på att självklart måste det vara min kompis Victoria som är i Tokyo och pluggar japanska som skickat paket! Vet inte hur många gånger jag kan säga tack, men blev även denna gång riktigt glad över presenterna! ^^ TACK VICTORIA!!!! <3
 
 
 

Loppmarknad på lördag!

Kategori: Vardagslivet

Kom hem för en stund sedan efter att ha varit i Segersäng och plockat ihop saker som jag ska sälja på loppis på lördag! Det blev en del Hello Kitty saker, väskor, smycken och roligt krimskrams. Jag har även ett par Rocking horse skor här hemma som jag ska prova att sälja!
Så om nån läsare vill komma och köpa något skoj så befinner jag mig i Rågsved på lördag! Det skulle tydligen vara en rätt stor loppis, en kilometer stod det! Här hittar ni information om loppisen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Balkongdrömmar

Kategori: Vardagslivet

 
Sommaren är här! Eller? Det är trots allt bara Maj månad men utomhus är det ju redan sommar i Sverige! Min utbildning är snart över, jag tar examen nästa torsdag! Då är jag äntligen utbildad tandsköterska! ^^ Hur som helst, Dessa kommande sköna sommarkvällar vill man självklart kunna sitta ute på balkongen, äta middag, fika eller bara mysa! Just nu ser min och pojkvännens balkong ut som ett bombnedslag, men förhoppningsvis ska vi inom någon vecka köpa lite saker till balkongen! Vi vill även odla lite kryddor och grönsaker, självklart vill jag ha fina sommarblommor på balkongen med!
 
 
Sakerna och blommorna på bilden kommer från Rusta och Blomsterlandet!