Johanna Bergvall

Panik?

Kategori: Vardagslivet

Om man kunde spy upp stress, panik och ångest så skulle jag göra det just nu. En personlighet jag inte gillar hos mig själv är att jag är trög. Jag har fortfarande inte påbörjat med mitt projekt, jag hatar det över huvudtaget! Måste påbörja nu i veckan, det vet jag. Annars har jag engelska och naturkunskap att klara av. Men jag e så jävla trög som fortfarande inte gått till Majlis o pratat om det igen.
Jag är för trött för att gråta och skrika tyst om nätterna, men det är på kvällarna som jag ibland börjar tänka tanken på att skada mig. Jag är rädd att jag ska få nått sorts "återfall" efter att inte ha skurit mig på 3 år. Innerst inne vet jag att det inte tjänar någonting till att göra det, och det skulle bara bli pinsamt dagen efter. Speciellt om mamma kom på mig. Fan, fan, fan, fan! Jag ser inte fram emot efter studenten. Jag vill inte ens tänka tanken på hur resten av året kommer att se ut. Vad jag vet nu så måste jag leva på socialen och hänga på arbetsförmedlingen i Nynäshamn. Oh yeah, fan vilket kul liv.
Eh, det är bäst att jag slutar att skriva något mer innan jag får panik på riktigt.

Julien Macdonald

Kategori:

Oh my god! Har hittat en ny designer jag gillar! Han heter Julien Macdonald. Var inne på Debenhams hemsida eftersom jag troligen kommer besöka butiken i London i år. Jag hitta massa snygga kläder och väskor, som sedan visa sig komma från just den designern! Det som är bra är att hans produkter inte kostar skjortan, utan rimligt, som vanliga väskor antar jag (ni vet att jag är snål/sparsam).
Jag kommer i alla fall deftinitivt inte lämna Debenhams utan någonting från Julien Macdonald! (Shit, de senaste veckorna har jag börjat känna mig som Rebecca Bloomwood från Shopaholic-böckerna! Skulle kunna kalla mig för "fönstershopaholic")

 

 

 Ett nagellack som blev till...

Kategori: Vardagslivet

...fler saker än vad jag tänkt att köpa! Under sista lektionen i skolan idag tittade jag på mitt nagellack och fick nog. Bestämde mig för att gå till ÅhlénsÖstermalmstorg för att köpa mig ett nytt nagellack. Oavsett vad det kostar! Skulle jag behöva betala 160 kronor för ett så ska jag ta med fan göra det!

Haha! Jag kommer in på Åhléns och såg att det var massor av folk och hyllorna var nästan tomma. Jag vet att dem ska flytta på Åhléns, men inge mer med det. A ja, jag går och letar efter olika märken. O så ser jag den magiska skylten. "50% rabbat på hela varuhuset, gäller även röda prislappar!"
..........jag fick läsa skylten TRE GÅNGER innan jag insåg det! Haha jag hitta ett nagellack och lite grejor till. Det sluta med att jag gick runt med en kundkorg som alla andra ;)
Är så glad! Har verkligen sparat massa pengar idag! Jag gjorde inget impuls köp...okej då, Twilight skrivböckerna var kanske inte nödvändigt, men det var billigt  ^^''

I alla fall, för allt detta skulle jag ha betalt 698 kronor! Gissa hur mycket jag betala.... 349 kronor!!!!!!!
Bara Twilight DVD boxen kostade i vanliga fall 249 kronor!!! Jag är bäst på spara pengar!
Jag säger ju det! Jag borde heta Johanna Lena REA Bergvall!!! :D

Lista på vad jag köpte:
- Twilight skrivböcker med citat.
- Twilight deluxe 2 disc
- Viva la diva eyeliner
- Viva la diva glitter eyeliner
- Solglasögon
- Gliss hårinpackning
HAHAHA o sist men inte minst...
- IsaDora svart nagellack!
;)

 

Visst gjorde jag en bra affär?