Johanna Bergvall

Vi är...i skogen?

Kategori: Vardagslivet

Hejsan alla glada (och icke glada)!!
Vi befinner oss i...skogen? Shit, verkligen hela Sverige känns att bestå av skog. Vilket det i för sig gör men men!
Vet inte vart vi är faktiskt men i Sverige är vi i alla fall! ;)
Annars går trafiken ganska segt för på vissa ställen håller man på att fixa vägarna så man får sakta in och köra långsamt. Lunchen vi åt var sån där äcklig halvfabrikat eller helfabrikat??? Jag åt hamburgare, eller ja typ tre tuggor på min hamburgare och 5 st pommes. Grönsakerna såg jättegamla och äckliga ut. Ja, fy fan!
Eftersom vi började åka vid 5 tiden imorse och klockan är ju bara ett så känns de för mig som att klockan borde vara runt 3 på eftermiddagen!

Från söder till norr

Kategori: Vardagslivet

Fåglarna far söderut medan jag, mor och far åker norr. Hade jag varit en fågel hade jag också varit smart att flyga söderut på semester! Vi är på väg till Storuman nu och har faktiskt varit ute på vägen i snart två timmar.
Dagens höjdpunkt har jag redan fått uppleva. Jag älskar att se soluppgången. Ni kanske tycker att jag är konstig (men det är jag ju!) men jag älskar himmelen. Varje gång jag åker fordon kan jag inte undgå att bara sitta och titta ut mot himmelen. Och nu när vi åkte över ängar och solen steg upp blev jag tårögd. Det är så fantastiskt vackert.
Ne! Nu ska jag stänga av datorn för att spara på batteri och fortsätta att lyssna på Do As Infinity medan jag tittar ut mot det vackraste på jorden - himmelen!

Ja, jag har på mig glasögonen idag! Det är inte bra att sova
med linserna på, och jag sover nog lite senare. Har bara sovit
2 timmar inatt.

DecoLa Hopping

Kategori:

Att jag inte har skrivit om detta band efter jag såg videon för några dagar sedan är fan konstigt!
Okej, först och främst heter bandet DecoLa Hopping!...bara det säger nått hahaha! Jävla namn. Låter så roligt att säga det! Men men, låt oss fortsätta! Bandets sångare 彗夜 -suiya- är så söt att det känns som jag ska explodera och ut ur mig kommer en banderoll (och konfetti) med stora bokstäver "KAWAII!!!". Haha den känslan kan jag få i alla fall!
Lyssna på låten nedan, jag kan inte sluta smågarva åt både låten, videon och hur Suiya uttrycker sig! HAHA! Så söt XD

Suiya-chan
DecoLa Hopping

 

DecoLa Hopping - Kimagure Fearism