Johanna Bergvall

Fan jag glömde...

Kategori:

Hahaha! Jag glömde egentligen syftet med förra inlägget! Gick in på Ellos.se o tog fram två outfits som jag hoppas jag kommer in i innan årets slut. Måste komma in i storlek 46/48 då..Tror jag ska gå..Får se! :D

En stor dröm jag alltid har haft är att få bära en skottrutig kjol! O jag kommer äntligen få det! :)Operation

Kategori:

Antagligen sista blogginlägget innan operationen! Allt kommer gå fint! Morgondagen kommer se ut så att jag ska upp klockan 05:00 och duscha från topp till tå (o peta mig i naveln som sköterskan sa XD) HAHA. Klockan 06:00 cirka, åker jag, mor, far och syster Therése till Ersta sjukhus med bil. Pappa släpper av oss och han åker vidare till jobbet. Stackars alla o behöva gå upp klockan fem! O vara på jobbet klockan sju när dem börjar klockan tio! Stackars dem! <3 Klockan 07:15 ska jag vara där och få tabletter för lugnande och mot illamående. De ska sätta en kanyl i mig också...uhh!! Nålar!!! >__< sen vet jag inte så mycket mer när det gäller tider. Men efter någon timme ska jag antagligen lägga mig på operationsbordet. För er som undrar så tar operationen cirka 1,5 - 2 timmar. Sen på eftermiddagen vaknar jag förhoppningsvis upp. Nu kommer det jag är rädd för. Smärtan. Kommer det göra så ont att jag vill skrika och gråta? Det ska tydligen kännas som att någon "slagit en planka mot magen", "en lastbil som kört över dig".....Men jag hoppas jag är pigg ändå och kan försöka hoppa upp ur sängen så fort som möjligt. Senare mot sena eftermiddagen kommer jag hoppas på att jag kommer orka skriva ett kort blogginlägg, logga in på Facebook och Skypa med familjen, eftersom de inte får hälsa på mig för än på tisdagen.

På tisdag ska (vad jag vet hitills) Carro och Lajsen komma på besök! Trevligt :)
Snälla, som jag sa till Carro, (nej nu tror jag inte att det är 30 pers som kommer samtidigt) kom inte fler än 3 personer åt gången. Jag tror inte jag orkar med fler. (vad jag menar är att om hon eller Lajsen berättar att dom ska besöka mig så vet jag att det kan hända att folk säger "ja jag vill också följa med!", o de kanske blir för många än vad jag klarar av? O så vacker kommer jag inte se ut ;P)

Men jag upptaderar imorgon förhoppningsvis!
God natt!....Om jag kommer kunna sova är frågan!


Bilder från Ungern

Kategori:

Kamilla! Som jag skrev i mitt förra inlägg så hittade jag ett kuvert med bilder från Ungern! Har kollat igenom dem o här är några av dem!! Jag har fotat dem med min kameramobil så ni kan förstå att kvaliten blir kasst.Åh, så sur man kan se ut då, Kamilla!
Kommer ihåg hur irriterad du var den dagen! ;P


HAHAHA! Notera riddaren åt höger ;P
Våra poser också ;)
Sweet! <3 <3 <3På nöjesfältet! Sockervadd!!!


Behöver inte säga mer än att jag
längtar tillbaka! <3