Johanna Bergvall

Underbar dag!

Kategori: Vardagslivet

Tjolahopp!
Imorse vaknade jag med magont, men det tog jag genast tag i genom att ringa Försäkringskassan samt min socialsekreterare! Mådde betydligt bättre efteråt! Åkte senare på dagen in till stan och åt sushiwrap till lunch hos päronen på deras jobb!
Efteråt åkte jag till Arbetsförmedlingen i Globen där jag var på arbetsintervju för Media markt igen! Det gick jättebra tycker jag personligen och ska få svar i mitten av juni eller runt midsommar tror jag det var, haha!
När jag åkte tillbaka till päronens jobb stannade jag till vid Espresso house och förutom att köpa en frappino och en cupcake frågade jag hur hon gick till väga för att bli anställd hos dem. Efter att ha charmat henne rejält (och hon borde känna igen mig, jag är stamkund! Hahaha) så fick jag skriva mitt namn och telefonnummer på ett papper, sen skulle någon se om de fått in min ansökan! ;)

Jobbet på Prisstopp, de har inte hört av sig och det verkar som jag har en resa till Malmö och Köpenhamn att se fram emot nu i veckan! ^w^

Åh, jag mår så bra idag! <3


Om jag bara vågade..

Kategori: Vardagslivet

Om jag bara vågade säga att jag saknar dig...


I morgon är det dags för arbetsintervju nummer två - Media markt! Önska mig lycka till!


God natt alla söta! <3

Måndag

Kategori: Vardagslivet

Stressig dag kan jag intyga! 11:30 var jag i Skärholmen för arbetsintervjun hos SIX. Det gick strålande tycker jag! Känner på mig att jag gjorde ett riktigt gott intryck! Efteråt åkte jag tillbaka till Stockholms södra och hann med pendeln 12:22! Insåg på vägen att jag inte skulla hinna hem för att käka lunch så jag åt en wrap på vägen mot Segersäng. När jag kom hem hade jag två minuter på mig att byta om och byta skor samt springa till brevlådan och kolla om jag fått papper från Försäkringskassan. Men icke fick jag det! Åkte ned snabbt mot Nynäs och sökte socpengar. Klart ska det krånlga lite, så jag förväntar mig att få ett samtal i morgon. Unnade mig en Piggelin på vägen hem!


Har lyssnat på Do as infinity hela dagen! Blev lite halvgalen till slut och börja prata med mig själv fast jag talade till Ban-chan, hahaha! XD Tackar kära Van och Ryo som hjälpt mig genom dagen <3 <3

D.A.I. - Jidaishin