Johanna Bergvall

Gott nytt år!

Kategori: Vardagslivet

Egentligen vill jag skriva en sån där utvärdering om året, vad som hänt och så. Nu hinner jag inte med det då jag är hemma hos Kamilla. Kan nog göra det i morgon när jag kommit hem.
Kan nog säga att det har hänt en hel del i år, känns som det i alla fall. Vet i alla fall att den värsta händelsen var när min katt Julia lämnade oss. Det var i Juni och kändes som bara för någon vecka sedan. Fy fan vad jag saknar henne.

Men nu, inga ledsna miner, det är ju nyår! Trots att jag hatar att fira nyår för jag får alltid en "livet är över" känsla och ångest. Ska försöka att inte få någon sådan känsla ikväll.

Ser någorlunda fram emot nästa år. Men vi får se vad som händer och vart ödet tar mig..


Gott nytt år alla läsare! Hoppas ni läser min blogg nästa år med! Allt kan hända! ^^

Hand in hand

Kategori:

Äntligen en ny låt med Do as infinity! Har väntat lite för länge! Tänker inte berätta hur mycket jag gillar dem, för det vet ni redan. Låten är superbra i alla fall och väntar förväntansfullt på översättning! Kul också att få höra Ryo sjunga!!! Han kan visst mer än bara spela gitarr!
Shit, den dagen gruppen splittras kommer någon ligga på golvet och gråta! XD


Do as infinity - Hand in hand


O en bild på Van Tomiko bara för att hon ibland hjälper mig att ta mig
igenom dagen <3
Update! Nytt album (Eight) släpps 19 januari!!!!!! <3

Söta BJD <3

Kategori:

I början (för några år sedan) då jag gillade BJD hade jag jättesvårt för de allra minsta dockorna (vet inte vad man kallar dem). Antagligen måste jag bara ha hittat dem allra fulaste, dessa nedan är så bedårande söta! Hittade dem hos Fairyland. Om jag hade mer pengar hade jag utan tvekan köpt en! ^__^ Om jag köper Hana hoppas jag att kunna köpa en kompis till henne i framtiden!