Johanna Bergvall

Friendship is magic

Kategori: Vardagslivet

Hej bloggen! Nu har jag inte varit så aktiv igen! 
Men nu är skolveckan över och det skönaste är att jag har bara en vecka kvar i skolan med undantag att jag har ett prov 11 december.
 
Har ingen aning om vad jag ska göra i helgen, måste se till att hitta på något för jag hatar att sitta hemma och speciellt ensam. Sen jag vaknade i morse så sätter det sig en smärta i hjärtat och jag har haft så sen i somras, och vi alla vet varför.
 
Just nu verkar det som i alla fall att det blir en massa tittande på My Little Pony - Friendship is magic samt att spela spelet på min telefon.... jag är BESATT!!
 

Hemma från Budapest

Kategori: Vardagslivet

I'm back! Vi hade det så roligt och mysigt i Budapest jag och Kamilla! Ville inte åka hem heller! Så fort bussen körde in mot Stockholm fick jag ont i magen och kände att jag verkligen inte ville åka hem.
 
Ja ja, jag fick i alla fall bekräftat från en random ungrare att jag inte alls ser ut som en ungrare.... är det bra eller? Vad ska man svara på det?! Tack sa jag i alla fall! XD
 

Budapest here I come!

Kategori: Vardagslivet

Vet ni vart jag ska någonstans?! Enligt planering ska Kamilla till Ungern nu över helgen, och spontant idag så valde jag att följa med! Jag behöver komma bort från Sverige ett tag och vi åker på fredag och kommer hem på måndag! Ska bli så roligt!
 
För er som inte vet så följde jag faktiskt med Kamilla och hennes familj till Ungern 2006, alltså sex år sedan! Ska bli ett kärt återseende att se Budapest igen! ^________^