Johanna Bergvall

28 december

Kategori: Vardagslivet

Åkte hem idag istället, för jag har några tråkiga men viktiga ärenden att fixa i morgon! Sedan åker jag till stan för att se om det finns något kvar av mellandagsrean och på kvällen åker jag hem till Marie & Jonny för på torsdag åker vi samt Karin och Marc ned till Simrishamn i Skåne för att fira nyår! :) Efterrätten har varit klar sedan i söndags, haha! Jag bad Emma göra den mycket goda kolapajen hon serverade på julafton! Galet god och vet redan att jag kommer få en farlig dumping haha, men lätt värt!

I morgon får jag påfyllning i plånboken och hoppas kunna lägga pengarna på ett par nya cirkellinser nu när jag äntligen vet vilken styrka jag ska beställa. Är även sugen att beställa naglar från denna sida som jag spanat in ett bra tag nu!BILDBOMB! ^w^

Norrtälje

Kategori: Vardagslivet

Tjohej!

Den här veckan lär bli bloggfattig som vanligt. Sedan i söndags kväll åkte jag till Norrtälje där en kille jag träffar bor. Är här fortfarande och stannar till torsdag förmiddag. Jag har det väldigt bra här! Har agerat hemmafru hela dagen och har verkligen levt upp till det! "K" är på jobbet just nu och slutar 17:30, middagen ska stå på bordet när han är hemma, hahaha! Som överraskning (fast det är en självklarhet som hemmafru) har jag städat hela lägenheten, har plockat undan, torkat av, dammsugit och till och med moppat golven!! Han lär bli jävligt glad när han kommer hem ^^. Jag har till och med hunnit duscha. Ska väl piffa till mig om ett tag och middagen är det bara att slänga in i ugnen. Så länge ska jag se om jag kan spela lite sims!

God jul!

Kategori: Vardagslivet

Vill önska alla mina läsare en god jul! Idag kommer jag fira julafton hemma hos släktingar vilket ska bli väldigt roligt för jag är helt ärligt lite trött på att bara fira med min egna familj! Vet vad mamma kommer få i julklapp av pappa men kan inte avslöja det nu....men kan ju säga att både Emma och jag är lite irriterade o tar de som de vill reta oss. Aja, den prylen kommer hamna i våra händer till slut ändå, hahaha!