Johanna Bergvall

Be careful tomorrow!

Kategori: Vardagslivet

Jag har förberett mig inför 1 april, dagen man får luras. Har sagt till hela familjen att jag kommer tyvärr inte lita på något av det de kommer att säga i morgon. Jag är fan rädd för att bli lurad! XD Dessutom vet jag att tidningarna också kommer att skriva något weird. Hmm, ja.. Pappa kommer antagligen köra samma grej han gjort sedan jag och mina syskon var små: "Titta! Det står en giraff utanför fönstret!" HAHAHAHA! Ohhh pappa! <3


Nu ska jag läsa lite manga! God natt på er alla och se till att ligga steget före innan någon lurar er! ;P


Lösögonfransar

Kategori: Vardagslivet

Jag har fortfarande inte köpt det jag egentligen ska köpa. Har vart i Nynäs och sökt socialbidrag. Efteråt gick jag till Lindex och kom ut med lösögonfransar. Haha! Ivrig som man är så testade jag nu efter jag lagat middag. O jag säger bara fy faaaaan vad obehegligt det är med lösögonfransar! Det känns verkligen! Jag ska se hur de blir om jag sätter dom lite längre upp nästa gång, mera sagt i morgon då jag ska fika med en gammal kompis och klasskamrat när jag gick i 1-6 i grundskolan, Joanna! Haha! vi har alltid haft kul åt det. Johanna & Joanna! J1 & J2! När folk ropa på en av oss reagera vi båda, hehe!

Haha! Jag vet inte hur jag sitter! Var lite svårt att få en bra vinkel!

Chanel Chance

Kategori: Vardagslivet

Var i stan idag med Kräm och Maggan. Fika och shoppa. Var inne på Åhléns och besökte parfymavdelingen. Det blev inte Vera Wang's Princess i alla fall, utan jag sprang nästan till kassan (för att inte ångra mig) och köpte mig den parfymen jag egentligen ville ha! Chanel Chance! ÄNTLIGEN min! Doftar asnice!
Nu har jag en mysig natt framför mig! Två avsnitt av Kimi ni todoke och sedan ska jag läsa lite manga!
Trudiluuuu!