Johanna Bergvall

God jul

Kategori: Vardagslivet

God förmiddag!

Min osociala sida gentemot bloggen vill ändå passa på att önska mina läsare en god jul! Hoppas ni får en mysig julafton! Som jag bloggade om förut så sa jag att jag visste vad jag ska gå i julklapp, så ska väl vara snäll och säga det! Jag kommer få en Nintendo 3DS XL! ^^

 

Hem ljuva hem?

Kategori: Vardagslivet

Sitter i soffan och väntar på att Victoria ska höra av sig så jag kan fara till Farsta centrum och fika med henne! 
Chester kom och myste med mig och seriöst, den här katten tror att jag är kvinnan i hans liv. Han älskar att ligga mot mina bröst också, haha!
 
Kom hur som helst hem igår efter att ha bott hos sötnöten sen i lördags. Fattar inte, men jag får ont i huvudet direkt när jag kommer hem, och det kommer i omgångar. Ja ja, i morgon åker jag tillbaka till honom och kommer åter hem igen på söndag! Då blir det massa julmys med familjen! <3
 

Kläderna har kommit!

Kategori: Vardagslivet

God kväll bloggen!
 
Nu har jag visst hamnat i en sån där bloggfattig period igen. Saken är den, jag vill ändå inte gå för fort fram men jag har träffat någon jag tycker mycket om och håller på att lära känna. Vi kan inte riktigt slita oss ifrån varandra! Har varit hos honom sedan i tisdags men i dag är jag hemma för en "mellanlandning". I morgon ska jag träffa Kamilla och ska se till att jag blir klar med alla julklappar! Sedan ska jag på kvällen gå på bio med sötnosen och se Skyfall.
 
MEN!! Mina saker från DreamV har kommit! Jag fick betala fetaste tullavgiften hitills någonsin.. 600 spänn.. Sak samma, ni får ursäkta att jag ser helt konstig ut, men tog bilderna precis när jag kom hem.
 
Hoppas ni alla får en trevlig helg! <3
 
 
 
Jag är helt kär i allt <3 Speciellt väskan, nej kappan! Nej klänningarna... ALLT! <3 ^^
 
 
 
O en söt liten bild på mig från i tisdags ^^