Johanna Bergvall

Inte min dag

Kategori: Vardagslivet

Sitter i skolan. Har lunchrast. Känner att detta är inte min dag riktigt. Hade ganska svårt att sova i natt med en blöt kudde man lutade sig på. Vaknade ganska deppig och blir inte bättre när man går iväg till skolan och inte har någon matlåda med sig. På pendeln kommer man dessutom på att man inte gjort två läxor till idag. Väl i skolan inser man att man glömt ta med sig mjölkpulver så inget kaffe till mig blev det. O så klart innan lektionen började insåg jag att jag glömt både anteckningsblock, pennskrin och artiklarna som jag var 100% säker att jag la ned i väskan.....eller vänta.. de kanske ligger i pärmen!!

Sakura, I love you?

Kategori: Vardagslivet

Åh! Glad jag blir! Läste på Jpopasia.com att Kana Nishino släpper ny singel 7 mars! Ibland brukar man kunna hitta låtarna på internet innan de ens släppts, så jag letar för fullt nu! Vill lyssna!


Poyopoyo Kansatsu Nikki

Kategori:

Igår kväll tittade jag på en "mini" anime som handlar om en katt som heter Poyo. Handlar om Sato Moe som efter en utekväll hittar Poyo som ser väldigt lustig ut. Men hon tar hem och tar hand om honom! ^^
*Miiiaaaaww*
Första avsnittet! Kan inte sluta lyssna på introlåten, haha!