Johanna Bergvall

Instagram

Kategori: Vardagslivet

Juste ja! Ni vet att ni kan följa mig på Instagram? ^^ Jag brukar vara aktiv men blir nog mer aktiv snart igen, haha!

Min drömtapet!

Kategori: Vardagslivet

Jag vet inte, men sen jag bestämde motivet på min tatuering (My little pony Rainbow dash) har jag blivit helt besatt av My little pony överhuvudtaget! Googla på lite bilder och fann en tapet som jag lätt vill ha! Mina föräldrar skulle totalvägra, så förstå att att jag längtar att flytta hemifrån!!
Mamma eller någon annan i min familj verkar inte tro på min framtida inredning av min framtida lägenhet. Ni vet, rosa, massa cupcakes deckorationer m.m. Haha, men vänta så ska de få se! ^^Att vara eller att inte vara med i TV?

Kategori: Vardagslivet

Välkommen kära helg! Hade en bra feeling för provet imorse, men jag tänker inte tro att jag klara de, är ju van med att alltid få omprov... Ja ja, har ju ingen hemuppgift heller kvar att göra så det är skönt!

I morgon var det tänkt att besöka Gröna Lund, men eftersom vädret inte vill ge med sig (om det inte ändrar sig i morgon! Håll tummarna) så blev beslutet att gå på bio istället och se The cabin in the woods! Jag har faktiskt aldrig sett skräckfilm på bio, ska bli en upplevelse i sig! Nu kan jag inte spola fram eller stänga av filmen, men jag har i alla fall någon att luta mig mot, ha ha ha!

Idag fick jag också ett spännande samtal om ett TV-program jag har sökt till! Tänker inte avslöja något än för än om jag bestämt mig för att vara med eller inte, jag vill såklart men det finns en "sak" som står i vägen. De skulle ringa tillbaka mig om några dagar så jag hinner tänka över detta.