Johanna Bergvall

"Aaa men durååå!!"

Kategori: Vardagslivet

Jag har fortsatt dagen med att hosta upp slem (ursäkta, men sant!), hosta, hosta och HOSTA! Emma har extremt kul när jag pratar, eller FÖRSÖKER prata. Ibland blir jag irriterad då folk inte anstränger sig genom att lyssna på mig så jag blir tvingad att försöka skrika. Men det är omöjligt. Emma och Karin har jätteroligt och ber mig ibland att säga "Aaa men durååå!!" som Björn Gustavsson säger i Parlamentet, då dem tycker att jag låter precis som honom.

 

 

Tyst som en mus?

Kategori: Vardagslivet

Ja, det är snart så. Sedan igår har jag blivit hes i halsen och idag är det som värst. Jag kan knappt prata och när jag väl försöker så låter jag som en hes mus...hur de nu än låter..haha!

Jag spanade efter min Bellaklänning och den lämnade Los Angeles inatt vid ett-tiden. Den borde vara här på måndag! Undra om det är hemleverans eller om jag måste hämta ut paketet...det var en jävla frakt och vara dyr tycker jag. Så hoppas på hemleverans! Haha, men när dem ringrer får någon annan svara för jag kan inte ens prata ju!

Hitills har jag druckit två koppar te med honung i, men tror inte det är lösning på mitt halsproblem. A ja nu är det sportlov i alla fall!! SKÖNT! Dock måste jag plugga lite då jag ligger efter...

Studentmössa

Kategori: Vardagslivet

Idag från klockan tolv får vi hämta ut våra studentmössor här i skolan!!!! Är helt till mig! Nervös!

Oj, nu är Cissi klar och vi ska äta. Bloggar mer senare!

CIAO!!