Johanna Bergvall

Nyårsafton .

Kategori: Vardagslivet

Igår kväll läste jag ut andra boken ur Twilight-serien. Riktigt jävla bra. Så otroligt beroendeframkallande. (ska de stavas ihop?) Nå väl. Jag började även på tredje boken igår och har hitills idag läst ca 160 sidor, med pauser.

By the way, nu är jag hemma hos min bästa kompis Kamilla och ska fira nyår här. Ser mycket fram emot maten vi ska få (samma som förra året). Jag är så hungrig att de vattnas i munnen på mig. Ska se om jag kan få läsa lite :P

Fixa o trixa.

Kategori: Vardagslivet

Sorry men jag har ingen lust att fixa designen på bloggen än, eftersom jag är besatt av böckerna Twilight, New moon och Eclipse. Dock läser jag dem på svenska eftersom min kunskap i engelska är inte så bra.

Jag måste läsa, så är det bara. Jag har läst första och andra boken sammanlagt (i tid) mindre än ett dygn. Nu ska ja påbörja tredje boken....

Förlåt min kära blogg, jag upptaderar imorgon.. om jag inte läser nu kommer jag få ont i hjärtat av längtan...

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Vardagslivet

Jag spar på krafterna genom att ha kvar "välkommen" rubriken. Välkommen vill jag nog inte säga. Mera sagt...Läs eller inte, I don't care. Jag är för lat för att logga in på mitt bloggspace-konto o få massa jobbiga "din kompis har skrivit ett blogginlägg". Jag bryr mig faktiskt inte om jag inte får några läsare, bara jag får skriva av mig. Som ett stöd för det nya året som kommer eftersom jag har ärligt har ett helvetes år bakom mig, år 2008. Två dödsfall och övervikt är lika med depression. Jag ska vara ärlig mot mig själv och andra här. Det kan vara ett nyårslöfte; att inte ljuga.
Okej då, "Välkommen till min nya blogg!"