Johanna Bergvall

Valborg, åh valborg!

Kategori: Vardagslivet

Idag är det Valborg...Hmmm..Mösspåtagning (stavas de så) för Kami och alla andra blivande studenter. Mammas linser krånglar. Ikväll ska folk supa skallen av sig. Dem som går i sjätte klass kommer som vanligt låtsas att dem e fulla för att de dricker ett varsit glas Pommac. Barnen i åldern tretton till sexton kommer att se på Majbrasan, förstöra stämningen för andra och sedan hem till någon som har fest, där dom först super skallen av sig och sedan knullar runt. sjutton åringarna lika så. Artonåringarna kommer gå ut på fjortiskrogarna. De äldre orkar jag inte filosifera om.
Själv kommer jag vara hemma med mor o far. Min syster Emma kommer hem! Vi ska väl grilla och sedan åka till Sorunda och kolla på majbrasan......Om man tar en satelitbild då man zoomar in på sverige, borde man se alla majbrasor ikväll då? Intressant fråga faktiskt!

.....Jag har lust att ha loppmarknad...

Bluebox

Kategori: Vardagslivet

Bluebox.se har sådna där onödiga, men roliga grejor. Eftersom jag gillar att kolla på grejor så har jag samlat ihop de som jag vill ha. Smart faktiskt, för då kanske ni vet vad ni ska köpa till mig i födelsedagspresent senare ;P
Ta det lungt, det  är långt till augusti!

Nu ska jag sova, ska nog följa med mor o far till jobbet imorgon.
GOD NATT! :D

Varför?!?!?!??!??!

Kategori: Vardagslivet

Äntligen har jag skickat in mitt CV till Nynäshamns kommun..
Jag inser nu hur mycket jag hatar min stora dator och min gamla ipod. Jag har sparat massa grejs på den...Såklart gick den sönder idag!
Jag måste tyvär köpa mig en extern hårddisk. Hitta en på elgiganten för 599 kr..ÅHH!!! Dyrt det ska vara...Men de va den billigaste jag hitta och den är rosa!!!