Johanna Bergvall

Arbetsintervju idag

Kategori: Vardagslivet

Tjohej alla glada! (och inte glada)


Jag ska om en stund dra in till stan för att fika med min mentor Git på Gunnarsons! Jag som älskar Gunnarsons! Hahaha! Även min syster Therése kommer att vara med. Efteråt ska jag på arbetsintervju!!! Önska mig lycka till! :)


Kan säga att jobbet ligger precis i Ringen centrum! ^^

Fredag, lördag, söndag

Kategori: Vardagslivet

Tjohej! ^^


Jag har PMS och är inte alls på blogghumör, men börjar jag att skriva kan jag inte sluta så nu kör vi! Ha ha!

Fredagen minns jag inte så väl men vi hamna på Pure och jag tackade inte nej till gratis taxi X2 så jag slapp åka tunnelbana under den kvällen! He he! Sov hemma hos Marc som förra veckan och vaknar med ritade skuldror med både konst och text... Gjort av Dessi och kreativitet av Marc.. Tack.. Hur som helst gick det bort med tvål!
Åkte till centralen och umgicks med Kamilla och Jenni! Fikade lite för länge. Så länge att cafébiträdet fick be oss att gå för det var stängningstid, ha ha ha!
Vid fyra-tiden åkte jag hem till syster Emma där jag fick duscha och göra mig i ordning till Marie & Jonny's förfest. Väl där hade vi riktigt kul men visste inte vart vi skulle gå ut så vi hamna på en hemmafest i Mälarhöjden. Där ifrån kan jag säga att kvällen var något galet... Okej, för min del var det en kväll att minnas! Ha ha! XD
Bakisdagen hölls hemma hos Marie & Jonny! Jag och Dessi fick uppdraget att baka bullar! Vi kollade också på Alice In Wonderland!

Vill inte ha PMS, det har tagit mig för lång tid att skriva det här inlägget och sitter och sörjer helgen som snart är slut. Jag som hade så roligt. En av de roligaste helgerna i mitt liv hitills!


Bild från i fredags strax innan jag drog ut!

Fullspäckad helg

Kategori: Vardagslivet

Tjohej alla glada! (och inte glada)

Helgen lär inte bli så bloggrik start i morgon! Måste upp skaplig tid för att göra mig i ordning för att vänta på posten ska komma. Sedan måste jag så fort som möjligt åka ned till banken i Nynäshamn för att sätta in mina pengar. Hoppas jag hinner, okej att jag kan sätta in mina pengar på andra sätt men då tillkommer det en avgift! Blä för avgifter, haha! Hur som helst, ska ut på fredagen och på lördagen ska jag träffa Kamilla och Jenni (som jag besökte på åland för ett tag sedan) och på lördagskvällen hem till Maggan på förfest och ska eventuellt ut senare. Kommer hem på söndagen så får se om jag orkar ta och blogga då.


Trevlig helg alla läsare! <3