Johanna Bergvall

I Lycksele

Kategori: Vardagslivet

Jättekonstig bild på mig nedan, jag vet! Haha! Men hur som helst är vi i Lycksele i alla fall och varit här nu i några timmar. Vi åkte 04:45 imorse och är rätt trött nu trots några små tupplurar i bilen. Jag lyckades få tag i internet här och Emma ligger och sover för tillfället. Har hunnit besöka Lycksele marknad och blev väldigt besviken av tjejen som jag skulle handla decosweet smycken utav! Tyckte inte de var så fina alls så jag spar mina pengar på annat istället!

Mamma, pappa, Ulla och Dan sitter och pratar och har det trevligt ute i vardagsrummet medan jag undrar hur jag ska orka hålla mig vaken.
Kollade även vart min beställning från Pinky Paradise är och den har anlänt till Stockholm! Faktiskt så är chansen 99% att jag får mina saker på måndag.. och jag är fortfarande inte hemma då för än kanske sena eftermiddagen! Haha! Får se hur Posten gör med min leverans! ^^

Undrar vad jag ska hitta på ikväll. Okej att vi åkte hit för att umgås men men! Emma har ju sagt att vi ska gå ut! Hahahaha!Dark chocolate wig

Kategori:

Efter en dag i Nynäshamn med ärenden så beställde jag min peruk ganska direkt efter att jag kom hem. Köpte den från Cosplaywigusa och de är riktigt snabba med att skicka iväg varorna! 4 timmar efter min beställning får jag mail om att paketet skickats iväg! Bra service kallar jag detta! I för sig ligger USA 6 timmar bakom oss så det var nog mitt på dagen de fick min beställning. Jag valde billigaste alternativet på frakten så undra hur lång leveransen kommer att ta? Jag skulle faktiskt chansa på en vecka minst i alla fall!


Min beställning från Pinky Paradise där emot har anlänt till Paris i alla fall! Jag hoppas verkligen inte att jag får hem en postbil på måndag för jag är fortfarande inte hemma från Norrland då... Haha!


Denna underbara sak blir snart min! <3

Att komma igång

Kategori:

Kom på att jag inte berättat hur 2-års besöket för magsäcksoperationen gick! Det gick bra. Mina blodvärden är perfekta och ingen risk för diabetes (livrädd att få det för hur ska jag kunna klara av att ta sprutor varenda dag? Jag som är så jävla spruträdd!). Jag tog upp frågan angående skönhetsoperation, alltså att få ta bort överflödig hud runt magen. Sjuksköterskan sa att man måste ha ett BMI på 30 eller mindre och jag har 33 just nu så jag räknade ut att jag har tio kilo kvar minst att gå ned för att kunna gå till vårdcentralen och be om en remiss. Men detta gör mig såklart motiverad för att förutom att jag ändå måste gå ned mer i vikt för att nå min "målvikt" (jag har ingen). Det är såklart skitsvårt att komma igång. Egentligen vill jag ändra mina matvanor och skriva upp en lista vad jag ska äta, och sedan vill jag träna. Har ju skaffat gåband här hemma så det är väl bara fixa den där matlistan och köra igång? Det tråkiga är bara att det är så lätt att säga, sedan ska man komma igång också. Pepp?!

Sedan operationen har jag gått ned cirka 46 kilo och trots att jag ändå inte gillar min mage, mina lår och armar så finns det något jag tycker mycket om och det är mina nyckelben! Haha! Älskar att de sticker fram och älskar att ta på dom. Konstigt? Haha!
Hej jag heter Johanna och jag är läskigt seriös!
Så här fin var jag när jag fikade med min mentor idag! ^^