Johanna Bergvall

Flytthelg

Kategori: Vardagslivet

 
Hej alla glada! (och inte glada) I helgen har jag haft fullt upp med att hjälpa mina föräldrar att flytta ut ur deras lokal på jobbet. De ska flytta till en ny lokal i slutet av augusti så har lämnat allt i ett förråd. Blev också en vistelse hos min kusin vars man som fyllde år, så träffade släkten lite. Har tyvärr inga bilder att bjuda på!
 
Nu har i alla fall ÄNTLIGEN min älskling semester i hela två veckor! ^^ Har inga planer än, och med min ekonomi så blir det i alla fall ingen längre resa någonstans. Men vi får se vad vi hittar på! Min vän Vicky har kommit hem från Tokyo i dag också så hoppas att få träffa henne kommande vecka så fort som möjligt så man får höra alla roliga historier om Japan! ^^
 
 
 

Ändrade planer och nya skor

Kategori: Vardagslivet

 
 
Det blev ingen bio i går! Det visade sig att min ena morbror och hans fru var på en campingplats i närheten där mina föräldrar bor, precis som förra året vid den här tiden! De har dessutom fyra gulliga hundar som jag älskar att gosa med,  så jag följde med päronen dit. Det blev en massa hundmys och senare på kvällen kom min pojkvän förbi och så grillade vi tillsammans! Hur som helst tänker jag och pojkvännen gå på bio i kväll istället! 
 
 
 
Jag och Shinichirou sov över hos päronen i gäststugan och jag följde med mamma och pappa till deras jobb för att hjälpa till med deras flytt av firman! Jag har nu även tagit på mig ansvaret att fixa deras hemsida som aldrig kommit i ordning! När mamma och jag skulle köpa lunch så gick vi förbi den billiga skoaffären på deras gata.  Då jag hade fått pengar av mina snälla föräldrar tyckte mamma att jag skulle slå till på två par skor jag ville ha! Stövlarna kostade 299 kronor och sandalerna 179! Vilket kap va? 
 
 
 
 
Och Chester slog till med lyxig frukost imorse... 
 
 

The Internship

Kategori: Vardagslivet

Hej alla glada!
 
Har precis ätit frukost och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Egentligen borde jag duscha och sedan göra mig i ordning för att åka till stan och hämta ut biobiljetter till filmen The Internship som jag och pojkvännen ska se i kväll! Tänkte ta och besöka päronen på deras jobb med, men just nu känner jag mig verkligen seg! Pepp pepp!