Johanna Bergvall

Gissa trycket

Kategori: Vardagslivet

I fredags jobbade jag bara halvdag, och efteråt mötte jag upp Kamilla! Meningen var att vi skulle gå och träna... Jorå! Hahaha, det gjorde vi inte! Trots att vi släpa runt på våra gymväskor så orkade vi inte. Istället åt vi sushi och gick runt i affärer! Jag köpte en jättesöt klänning på H&M! Mamma och jag kan fortfarande inte komma överens om det är smultron, jordgubbar eller hallon som är trycket..


Dagens tävling: Gissa trycket! XD

Egen loppis?

Kategori: Vardagslivet

Tjena mittbena!

Idag var jag med min syster Emma och hennes kompis på Gärdet på loppis! Fyndade för sammanlagt 35 kronor, en söt fotohållare och en brosch som ser ut som en karamell! Vet där emot inte än vad jag ska ha för foto på fotohållaren! Där emot har både Emma och jag blivit jättesugna på boka bord på någon loppis och sälja själva! Jag är redo att börja samla ihop en massa prylar redan idag! Kommer nog göra det för jag har ändå inget för mig idag!


Rocking horse skor till salu

Kategori: Vardagslivet

Jajamän! Ni läste rätt! Skorna var för små! Mycket tråkigt då de är riktigt fina! Är det någon läsare som vill köpa (eller känner någon som vill köpa) hör av er på min mail! Bergvall.Johanna@gmail.com!
De är i storlek 38, US storlek 6.5, där av förvirrade allt när jag köpte dem, för jag har 6.5 i mina Converse och storlek 39/40 i EU storlek. Hur som helst, jag köpte dom för 265 kronor, säljer dom för 250. Kan både hämtas och skickas.