Johanna Bergvall

Bakom DVD'n fann jag....

Kategori: Vardagslivet

Okej, jag hade inte tänkt att blogga, men nu blev jag så jävla glad. Som jag gnällt om hela tiden så har jag sagt att mitt the sims 3 har varit borta..
I alla fall. Blev sugen på att se på Twilight så jag tog fram dvdn och drog bort "fodralet", mera som ett pappersfodral. O så känner jag något konstigt på baksidan av fodralet på dvdn. Vänder...DÄR ÄR DEN..MITT THE SIMS 3!! SOM JAG HAR LETAT!!!!!

Nu släpper jag den ALDRIG!

Nu är frågan..ska jag spela sims eller se på twilight som jag faktsikt var sugen på att se?
Hmm..hahhaah XD

Bus eller godis? Låt bli mitt godis ungjävlar!

Kategori: Vardagslivet

Hallo!!!
Orkade inte blogg Igår. kom hem klockan halv ett på natten från födelsedagsfirandet. Tusan så trevligt det var! Jag var mer social än vad jag vågade förut. Kan det bero på min viktnedgång? ;) jaa!
Ne det var så trevligt att man fick motvilligt säga att vi var tvugna att åka hem.


Idag har mor, far o jag vart nere och handlat mat i Ösmo. Jag gjorde dessutom ett hemligt ärende! ;) mer får ni veta om några dagar! :)

Det är något fel på mig tror jag. Har endast lyssnat på julmusik i 3 dagar nu!!! Faan vad jag vill ha december!! Känner på mig att jag kan finna min julkänsla i år och inte min depression!! Förutom att jag stressar upp mig med skolan lite så börjar jag tycka att mitt liv är underbart mycket roligare!

Köpte också Twilight tidningen igår! Har inte läst den än. Men jag var tvungen att göra testet: "Är du Twilightnörd?"..
Ja, ni kan ju gissa om jag blev det eller inte :P haha!

Ne, nu ska jag, mamma o pappa bereda oss för att skrämma snorungarna som säger "Bus eller godis!"
Hahaha ne skoja bara ;) men dem ska fan inte få ta mitt godis!!!!

Twilight tidning!

Kategori: Vardagslivet

Jag ska möta Caroline imorgon för att gå på ett kort möte hos Orionteatern. O ni kan ju gissa vad jag ska ABSOLUT KÖPA imorgon!!! ;) JAAA!!! Det har kommit ut en Twilight tidning!!!!!! AAAHHHH!!!!
Näe, ska snart gå och lägga mig och läsa lite av Eclipse. Började läsa den igår natt. Oh man kan inte sluta läsa! Så bra!!
HAHA jag ska göra testet: Är du Twilight nörd, i tidningen :P haha undra om!!!

God natt!!