Johanna Bergvall

I Lycksele

Kategori: Vardagslivet

Jättekonstig bild på mig nedan, jag vet! Haha! Men hur som helst är vi i Lycksele i alla fall och varit här nu i några timmar. Vi åkte 04:45 imorse och är rätt trött nu trots några små tupplurar i bilen. Jag lyckades få tag i internet här och Emma ligger och sover för tillfället. Har hunnit besöka Lycksele marknad och blev väldigt besviken av tjejen som jag skulle handla decosweet smycken utav! Tyckte inte de var så fina alls så jag spar mina pengar på annat istället!

Mamma, pappa, Ulla och Dan sitter och pratar och har det trevligt ute i vardagsrummet medan jag undrar hur jag ska orka hålla mig vaken.
Kollade även vart min beställning från Pinky Paradise är och den har anlänt till Stockholm! Faktiskt så är chansen 99% att jag får mina saker på måndag.. och jag är fortfarande inte hemma då för än kanske sena eftermiddagen! Haha! Får se hur Posten gör med min leverans! ^^

Undrar vad jag ska hitta på ikväll. Okej att vi åkte hit för att umgås men men! Emma har ju sagt att vi ska gå ut! Hahahaha!